Fitness & Welzijn

 

We hebben samengewerkt met Synups om een functionele fitnessstudio te creëren binnen transforma, waar je je kunt richten op je fysieke gezondheid.

Wat is Synups?

Synups is gespecialiseerd in geïntegreerde coaching gericht op het verbeteren van het welzijn en de gezondheid van drukbezette mensen, met name degenen die werken in kantooromgevingen.

Wat doen ze?

Uw Synups-reis begint met een uitgebreide beoordeling die onze coaches in staat stelt inzicht te krijgen in de fysieke en psychologische status van onze klanten aan de hand van objectieve gegevens. We analyseren de gegevens om gebieden voor groei te identificeren en ontwikkelen gepersonaliseerde coachingsplannen die verschillende aspecten van welzijn omvatten, waaronder fitness, voeding, slaap, ademhaling, meditatie en meer.

Hoe?

De coachingstructuur is afgestemd op de doelen van elke klant en wordt ondersteund door protocollen die zijn ontworpen om een holistische en effectieve reis naar het behalen van de vooraf bepaalde doelen te creëren. De klant krijgt een duidelijke routekaart, waarin fasen om te voltooien en gebieden om te verfijnen worden aangegeven. Ze visualiseren de evolutie van de reis en de verschillende componenten, allemaal vanuit hun unieke perspectief.

Voor wie?

De coachingsprogramma’s van Synups zijn toegankelijk voor iedereen, of je nu lid bent van transforma bxl of niet. Leden van transforma bxl genieten echter van voordelige tarieven voor verschillende formules en hebben ook toegang tot de faciliteiten van Synups buiten de coachingssessies.

Waarom welzijn belangrijk is bij transforma?

De beslissing om een fitnessruimte te integreren in onze coworkingruimte wordt gedreven door onze toewijding om holistisch welzijn te bevorderen en een gezonde balans tussen werk en privéleven te stimuleren voor onze leden. We geloven dat regelmatige lichaamsbeweging niet alleen de mentale en fysieke gezondheid verbetert, maar ook de individuele en teamprestaties op de werkplek bevordert.

Door op maat gemaakte welzijnscoachingprogramma’s aan te bieden in samenwerking met onze partners bij Synups, en handige toegang tot een fitnessruimte, moedigen we onze leden aan om hun gezondheid en fitness te prioriteren. Op deze manier kunnen ze productief blijven en harmonie handhaven tussen hun persoonlijke en professionele leven. Deze initiatieven weerspiegelen onze toewijding om een ondersteunende omgeving te creëren waarin leden zowel persoonlijk als professioneel kunnen gedijen.

DE SYNUPS-REIS

Synups info

THE TEAM

Patrick

Patrick

Position

Hoofdcoach bij Synups, Patrick profiteert van een uitgebreide achtergrond in lichamelijke opvoeding, voeding en verschillende fitnessmethoden. Met zijn allesomvattende benadering die voeding, mobiliteit en krachttraining omvat, zorgt hij voor kwalitatieve beweging in sport en het dagelijkse leven.

Anis

Anis

Position

Oprichter van transforma bxl and gepassioneerd door persoonlijke vervulling op het werk, is Anis een ondernemer die verschillende succesvolle projecten heeft gecreëerd. Fitness- en welzijnscoaching zijn nu zijn focuspunten, vandaar het Synups-project dat hij lanceert met Patrick.

Nicholas (Symp)

Nicholas (Symp)

Position

Nicholas is de oprichter van Symp, een Belgisch bedrijf met als missie het identificeren, begrijpen en behandelen van biologische onevenwichtigheden om het dagelijkse welzijn te optimaliseren.

Geïnteresseerd?
Ontvang een gratis beoordeling
en één maand gratis coaching.