Vergaderen in transforma bxl

 

 

transforma bxl: een duurzame eventlocatie

transforma bxl is een speelveld voor organisaties die duurzaam willen innoveren in een inspirerende en groene omgeving. Onze creatieve vergaderzalen zijn zodanig ontworpen dat teams en organisaties beter kunnen samenwerken.  

In overeenstemming met onze grondwaarden willen we onze leden, partners en medewerkers inspireren om zich te gedragen op een manier die een positieve impact heeft op de planeet en de samenleving.

Elke dag bevorderen we de goede milieupraktijken: Green Key en Ecodynamische Onderneming labels, zonnepanelen, tweedehandse meubels, gerecycleerde decoratie, lokaal en seizoencatering, enz.

Toon eens wat creativiteit!

Verveeld door de gewone vergaderzalen? Ben jij op zoek naar verandering? Jij zal je thuis voelen bij transforma bxl!

Verschillende vergaderzalen en evenementenruimtes zijn beschikbaar voor 6 tot 130 mensen: u zou onze ruimtes kunnen overwegen voor uw co-creatie meetings, hackathons, innovatieworkshops, brainstormings, Makeathons, networking evenementen, (pers)conferenties, teamdagen, productlancering, enz.

CREATIEVE VERGADERZALEN

 

Co-Creation Hall

Breek uit jouw routie : kom en speel !

Breek uit jouw routine: kom en speel!

De Co-Creation Hall is een ruime en volledig uitgeruste vergaderzaal die speciaal ontworpen is om een boost te geven aan creativiteit en samenwerking. Zijn milieuvriendelijke en moduleerbare design zorgt ervoor dat jouw teams uit hun routine breken en nieuwe manieren van werken experimenteren. Neem bezit van de ruimte en pas deze aan de groepsdynamiek die je wilt creëren, of het nu gaat om een open collaboratieve workshop, een conferentie of een teamdag.

De kleine dingen die het verschil maken? Installeer een permanente koffiepauze in de zaal voor de gehele duur van de vergadering, of neem deel aan jouw event terwijl je in jouw eigen hangmat of in de sofa van de cosy corner zit.

Inrichtingen van de zaal

Inbegrepen uitrusting

 Microphone  Sound-system  Whiteboard  Daylight  Projection  Creative room  Cozy corner

 In-room coffee

Innovation Garden

Een binnentuin voor een gezellige vergadering

De Innovation Garden is een lichte en gezellige ruimte die speciaal ontworpen is voor collaboratieve en co-creatie vergaderingen. De zaal is perfect uitgerust zowel voor een groot publiek als voor kleine groepen, en is geschikt voor creatieve evenementen, conferenties en workshops voor maximum 60 personen. Dankzij zijn moduleerbare en flexibele design, kunnen we de zaal naargelang jouw behoeften inrichten. Laat je inspireren door deze warme sfeer en de 180° uitzicht op de permacultuurtuin, en bied jouw deelnemers een unieke creatieve ervaring!

Inrichtingen van de zaal

Inbegrepen uitrusting

  Daylight  Whiteboard  Smart tv  Sound-system  Microphone  Projection  Bean bag Creative room

 

The Hive

Het perfecte compromis tussen cretiviteit en laag budget !

De Hive Room is een creatieve en ruime plek die speciaal ontworpen is voor brainstormsessies of collaboratieve en co-creatie vergaderingen. Deze zaal stimuleert bewegingen en creatieve denkprocessen. De Hive Room is ingericht in warme tinten met bomen en bergen, en geeft het gevoel dat je in een bos bent. Deze zaal is perfect voor kleine groepen en is geschikt voor creatieve evenementen, teamvergaderingen en workshops voor maximum 40 personen. Dankzij zijn moduleerbare en flexibele design, kunnen we de zaal naargelang jouw behoeften inrichten. Het is de perfecte plek voor een doeltreffende vergadering.

Inrichtingen van de zaal

 

Inbregrepen uitrusting


  Whiteboard  Projection bean bags  Creative room 

KLASSIEKE ZALEN

 

Head in the clouds

Een droomachtige sfeer voor droom vergaderingen

De Clouds Room is de perfecte plek om jouw presentaties, teamvergaderingen en privé-conferenties in een ontspannen en inspirerende omgeving te organiseren. De ruimte stimuleert collaboratie, creativiteit en het genereren van nieuwe ideeën dankzij de muurdecoraties en daglicht. Deze ruime en volledig uitgeruste zaal is geschikt voor maximum 16 personen. Tijdens jouw pauzes heb je toegang tot een permanente koffiepauze, die in de zaal blijft tot het einde van jouw vergadering. Onze team zorgt ervoor dat je de beste ervaring hebt, zodat deze vergaderdag productief is voor jou en voor jouw deelnemers, en je je nergens zorgen om hoeft te maken.

Inrichting van de zaal

Inbegrepen uitrusting

  Daylight  Whiteboard Projection  Creation room 

Board room

Een ruime en volledig uitgeruste vergaderzaal, 100% zorgeloos gegarandeerd !

De Board Room is de perfecte plek om jouw presentaties, raden van bestuur en privé-conferenties te organiseren. Het is een volledig uitgeruste en ruime zaal waarin 16 mensen in comfortabele Vitra-stoelen kunnen zitten. Naargelang jouw behoeften kunnen we een heerlijke biologische permanente koffiepauze in de zaal klaarzetten, waar je tijdens de gehele duur van jouw vergadering toegang toe zal hebben. Onze team zorgt ervoor dat je de beste ervaring hebt, zodat deze vergaderdag productief is voor jou en voor jouw deelnemers, en je je nergens zorgen om hoeft te maken.

Inrichting van de zaal

Inbegrepen uitrusting

  Projection In-room coffee

Kleine vergaderzalen

Geniet van het werken in een duurzame, comfortabele en productieve omgeving overspoeld door natuurlijk daglicht !

Onze vergaderzalen bieden een uitstekend kader voor jouw professionele vergaderingen, gesprekken of presentaties. Elke zaal is geschikt voor 6 tot 8 personen en biedt direct uitzicht op onze permacultuurtuin dankzij grote ramen. Wij voorzien van alle benodigde uitrusting en bijstand zodat jij in de beste omstandigheden kan werken: modern meubilair, WiFi-verbinding, Smart TV, airconditioning, flipcharts, whiteboard, logistiek, inrichting en reiniging van de zaal. Het is simpel: blijf gefocust op jouw vergadering, wij zorgen voor de rest!

Inrichting van de zaal

Inbregrepen uitrusting

  Daylight  Whiteboard  Smart tv

ZALEN IN KUNST-WET

 

Meetup Space

Jouw meetup space in het hart van de Europese wijk in Brussel.

Heb jij een professionele en gezellige plek nodig om een meetup of kleine conferentie te organiseren in Brussel? Onze Meetup Space in Kunst-Wet biedt alle comfort en installatie voor een presentatie, workshop of conferentie voor maximum 30 personen. Projector, whiteboard, audiosysteem: het is er allemaal !

 

Inrichtingen van de zaal

Inbegrepen uitrusting

 

  Sound-system  Whiteboard  Daylight  Projection In-room coffee

The Cube

Op zoek naar een kleine vergaderzaal in het hart van de Europese wijk in Brussel?

Kijk niet verder! The Cube is een kleine en gezellige vergaderzaal die in het midden van onze coworkingruimte in Kunst-Wet gelegen is. Het heeft glazen muren en designmeubels en is geschikt voor maximum 8 personen. Omringd door onze coworkers zal je je efficiënt en proactief voelen. Onze belofte? Een succesvolle vergadering en nieuwe kant-en-klare ideeën !

Inrichtingen van de zaal

Inbegrepen uitrusting

  Whiteboard  Daylight  Projection

Geen nodeloos gedoe met het verhuur

Jij moet je enkel op jouw evenement concentreren. Daarom zorgen we voor: logistiek, catering, kamer set-up en schoonmaak. Hiernaast kunnen wij je ook ondersteuning bieden met het zoeken naar facilitators, experts in verschillende gebieden en specialisten in samenwerking.
_

Inbegrepen diensten

 • Meubilair: stoelen, tafels
 • Audiovisueel materiaal: projector, smart TV, projectiescherm, whiteboard, flip-charts, internet, enz.
 • Gratis parkeerplaatsen
 • Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer:
 • STIB: 80, 45, 69, 64, 59, 16, 62, 55
 • De Lijn: 178, 270, 271, 272, 470, 471, 620
 • SNCB: S5, S7, verscheidene IC

Een offerte aanvragen

Huurprijzen beginnen vanaf 13€/uur voor kleine vergaderzalen en 60€/uur voor creatieve zalen

Cateringopties

We stellen een selectie van lokale, biologische en fairtrade producten voor, die goed zijn voor het lichaam en de ziel. De pauzes zijn een goede gelegenheid om de deelnemers scherp te houden tijdens de gehele duur van de vergadering.

 

 • Ontbijt & koffiepauzes
 • Sandwich lunch
 • Quiches & koud buffet
 • Wine & Cheese
 • Warme menu om te delen
 • Barbecue party
 • en nog veel meer…
 • Een offerte aanvragen
Meeting Room Catering

Voor meer informatie kan je onze brochure downloaden