Coworking

 

Een inspirerende coworkingruimte voor startups,

ondernemers en freelancers

Het juiste adres voor jou en jouw business

We zien coworking als een tool om de Brusselse ondernemende ecosysteem en duurzame innovatie een boost te geven. Daarom verwelkomen onze hosts jou en vergemakkelijken vergaderingen met andere coworkers om jouw projecten to the next level te nemen. 

Onze werkruimtes zijn designed om de productiviteit en motivatie van onze coworkers te verhogen. Om hen te inspireren, hebben we zorgvuldig voor een mooi decor gekozen, ver weg van de traditionele en levenloze kantoren.

U zult genieten van al het comfort van een efficiënte kantoorruimte, minder gedoe en rompslomp: broadband wifi, ergonomische meubilair, postbezorging, parking, fietsenstalling, maar ook afterworks, tuin, ontspanningsruimte, hangmatten, videospelletjes, biologische drankjes,…

Word lid van onze gemeenschap van innovators, entrepreneurs en changemakers en werk in een groene, heldere en milieuvriendelijke omgeving.

TWEE ADRESSEN

Een prachtige gemeenschap!

transforma Evere

Gelegen ten noordoosten van Brussel en dicht bij de luchthaven, transforma Evere biedt een volledig assortiment van diensten toegewijd aan freelancers en startups in een 2700 m² gebouw omgeven door de natuur.

Afgezien van onze flex desks and onze all-inclusive privé kantoren hebben we ook een makerspace, een opslagplaats, creatieve vergader- en eventzalen voor grote groepen: wij bieden alles wat je nodig hebt om jouw succesvolle zaak te beginnen en te laten groeien

Adres:

Jules Bordetlaan, 13
1140 Brussel

transforma Zaventem

Een comfortabele coworking-ruimte met een opslagplaats van 1500m2 ideaal gelegen nabij de luchthaven en naast de snelweg. Met logistieke diensten met toegevoegde waarde is dit de ideale oplossing voor uw e-commerceprojecten.

Adres:

Brixtonlaan 9, Unit 10
1930 Zaventem

transforma Zaventem
transforma Zaventem
transforma Zaventem

ABONNEMENTEN

- Veel andere services en voordelen zijn ook inbegrepen bij al onze abonnementen; klik hier voor alle details! ​-

One Day Access

Als je tijdelijk toegang tot de coworking space nodig hebt omdat je een paar dagen in de buurt bent – of je bent gewoon niet klaar om lid te worden – je kan een One Day Pass aanschaffen

*All prices excl. VAT

Coworkingpremie

Onze coworking space is erkend door Brussel Economie en Werkgelegenheid.
Word lid van onze community en geniet van een bonus van € 450 op uw abonnement!

De eerste dag is altijd gratis

Bezoekers zijn altijd welkom om “binnen te komen” en onze coworking op elk gewenst moment uit te proberen.

Kom en ontdek zelf hoe het is om bij transforma bxl te werken, maak kennis met onze hosts en de andere transformers. Neem plaats en een kop koffie en geniet van je eerste coworking dag bij transforma bxl gratis.

Als je vragen hebt of liever een afspraak met ons maakt, klik dan op de onderstaande knop om een tour te boeken!