Our Team

The best things that happen in the business world are not the result of one man’s work. It’s the work of a whole team.

Steve Jobs

Anis Bedda

Anis Bedda

Transformer in Chief

Medeoprichter van transforma bxl, Anis is ook medeoprichter van de Intrapreneurship Conference (Innov8rs), de grootste wereldbijeenkomst van intrapreneurs, bedrijfsleiders en innovatiemanagers. Anis is een groot voorstander van “bottom-up” innovatie, intrapreneurship, open innovatie, duurzaamheid en crowdsourcing. Hij is verantwoordelijk voor de globale visie en ontwikkeling van transforma bxl. Zijn hoofddoel? Persoonlijke ontplooiing op het werk.

Paul-Henri Schyns

Paul-Henri Schyns

Master Handshaker

Medeoprichter van transforma bxl, Paul-Henri is een specialist in online communicatie. Hij heeft meer dans 10 jaar ervaring in B2C communicatie, user support en management na het werken in verschillende startups zoals ArKaos en Take Eat Easy. Paul-Henri is verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van transforma bxl en zorgt voor het goede verloop van de handelingen. Hij is een trotse vader van twee kinderen en fietst graag naar werk in alle weersomstandigheden. Hij is gepassioneerd over analoge fotografie.

Simon Bourdon

Simon Bourdon

Wellbeing Manager

Nadat hij Kunst en Hotelmanagement heeft gestudeerd, begon Simon als ober en receptionist te werken in verschillende toprestaurants en -hotels in Frankrijk. De sociale- en managementvaardigheden die hij heeft tijdens zijn vroegere professionele ervaringen verworven zijn nu een belangrijke troef voor transforma bxl. Bezoekers en leden van onze gemeenschap waarderen vooral de behulpzaamheid en beleefdheid van Simon.

Philippe Drouillon

Philippe Drouillon

Transformation Coach

Philippe begon zijn carrière als biochemische en biotechnologische ingenieur. Hij later besliste om zijn eigen zaak, Metamorphosis, op te starten met de ambitie om organisaties en teams te helpen werken op thema’s zoals duurzaamheid, teamdynamiek et “out-of-the-box” denkprocessen. Hij is een van de facilitatoren van de Beehive Experiential Journey en de medeoprichter van het Impact Tech project bij transforma. 

Gennesis Pineda

Gennesis Pineda

Communication Enthusiast

Nadat ze Toegepaste Communicatie aan de IHECS heeft gestudeerd, loopte Gennesis stage bij Simone a soif!. Nu maakt ze gebruik van haar vaardigheden bij transforma bxl, waar ze verantwoordelijk is voor communicatie. Als “Communication Enthusiast” treedt ze op als katalysator van de synergieën tussen de leden en partners van transforma bxl. Haar glimlach en vaardigheden zullen jou helpen navigeren door het universum van transforma bxl