Ons Team

The best things that happen in the business world are not the result of one man’s work. It’s the work of a whole team.

Steve Jobs

Anis Bedda

Anis Bedda

Transformer in Chief

Medeoprichter van transforma bxl, Anis is ook medeoprichter van de Intrapreneurship Conference (Innov8rs), de grootste wereldbijeenkomst van intrapreneurs, bedrijfsleiders en innovatiemanagers. Anis is een groot voorstander van “bottom-up” innovatie, intrapreneurship, open innovatie, duurzaamheid en crowdsourcing. Hij is verantwoordelijk voor de globale visie en ontwikkeling van transforma bxl. Zijn hoofddoel? Persoonlijke ontplooiing op het werk.

Theo Renault

Theo Renault

Reception Manager

Maak kennis met Théo Renault, onze Reception Manager bij transforma bxl. Als het vriendelijke gezicht van onze lobby begroet Théo elke klant hartelijk en zorgt oprecht voor hen, altijd klaar om te helpen. Met een indrukwekkende achtergrond als Chef de Rang in gerenommeerde hotels en restaurants, straalt Théo’s toewijding aan perfectie en klanttevredenheid door in elke interactie. Zijn passie voor klantenservice maakt hem van onschatbare waarde voor onze gemeenschap. Door onze waarden te omarmen, streeft Théo naar het creëren van een positieve en milieubewuste omgeving. We zijn verheugd om hem in ons team te hebben, elke bezoek aan transforma bxl met Théo is buitengewoon.

Paul-Henri Schyns

Paul-Henri Schyns

Master Handshaker

Medeoprichter van transforma bxl, Paul-Henri is een specialist in online communicatie. Hij heeft meer dans 10 jaar ervaring in B2C communicatie, user support en management na het werken in verschillende startups zoals ArKaos en Take Eat Easy. Paul-Henri is verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van transforma bxl en zorgt voor het goede verloop van de handelingen. Hij is een trotse vader van twee kinderen en fietst graag naar werk in alle weersomstandigheden. Hij is gepassioneerd over analoge fotografie.

Mikaïl Acar

Mikaïl Acar

Maintenance Officer

Mikaïl is onze Opruim Superheld. Hij is een manusje-van-alles die ervoor zorgt dat onze ruimte altijd in topconditie is. Hij is toegewijd, hardwerkend en heeft een positieve instelling. Hij is altijd bereid om een extra inspanning te leveren om te helpen, en hij begroet mensen altijd met een glimlach en maakt hen welkom. Hij is een waardevolle aanwinst voor ons team, en we zijn gelukkig om hem te hebben.

Wenwei Zhang

Wenwei Zhang

Event Manager

Een nieuwsgierige Hakka Cantonees die zichzelf (voor nu) definieert als een theeleerling en Gong Fu Cha workshop organisator @ Thé-Couverte, een MSc en MBA in podiumkunsten management, een BA in openbaar bestuur en politieke wetenschappen, een enthousiaste theaterbezoeker en danser, een pessimist als het gaat om klimaatverandering, en een gepassioneerde vegetariër die geniet van een veelheid aan smaken. Als multipotentialite en natuurliefhebber vindt ze een duurzame coworkingruimte met evenementenlocaties een ideale plek om te werken en contact te maken in Brussel.

Sandrine Kalala

Sandrine Kalala

Communication & Community Manager

Voordat ze bij transforma bxl kwam, werkte Sandrine als communicatiespecialist in de publieke sector en als ondernemer in eventmanagement. Ze beheert de communicatie bij transforma en zorgt voor de leden en hun verzoeken.
Ze is een natuurlijke communicator met een passie voor mode en een creatieve geest, ze creëert altijd iets met haar handen. De beste momenten in het leven zijn voor haar een picknick of een barbecue met haar familie.