Beehive experiential journey

Een innovatieprogramma in 4 praktische workshops
 

Neem je team mee op een collaborative journey om innovatieve manieren van werken te experimenteren, die geïnspireerd zijn door de organisatie van bijenkorven

Innovate Like a Startup
Business & Process
Emerging Business Models
Innovate Like a Startup

Innoveren zoals een startup

Vertrouwd te raken met: disruptieve innovatie, alternatieve innovatiemodellen, nieuwe methodologieën, denkwijzen en tools die ingevoerd moeten worden om een ecosysteem van intrapreneurs te bevorderen.

Opkomende businessmodellen

“Altijd hetzelfde doen” is de beste manier om een organisatie tot de ondergang te leiden. Het is tijd om de opkomende macrotrends afkomstig van meer dan 50 innoverende businessmodellen in overweging te nemen.
Human-Centered Workplaces
Emerging Business Models

Een mensgerichte werkplek

Organisaties (her)bouwen die bedoeld zijn om voldoenende werkplekken te combineren met ondernemingszin en een evenwichtige relatie tussen arbeids- en privé-leven. Kortom: een werkomgeving waar mensen slagen en bloeien.

Onze manier van werken heruitvinden

Verkennen: methodologieën die gebruik maken van collectieve intelligentie, transformerende aanpakken van culturele verandering, een lenig en dynamisch beleid dat nieuwe processen implementeert om goede besluiten te nemen.
Reinventing How We Work
Workshop Human-Centered Workplaces
Cultuur & Mensen
Workshop Reinventing How We Work

Wil je meer weten ? Download onze brochure

Presenteer het concept van organisatie van de bijenkorven aan je team dankzij deze reeks experimentele workshops

Want to know more? Get in touch!

4 + 9 =